Melakukan presentasi atau demo masak menggunakan peralatan elektronik yang disediakan oleh perusahaanMembuat resep masakan yang sesuai dengan di prese..
Melakukan presentasi atau demo masak menggunakan peralatan elektronik yang disediakan oleh perusahaan
Membuat resep masakan yang sesuai dengan di presentasikan
To display a pro-active and leading role in terms of service, culture, development, systems, procedures, and skills developmentTo ensure that the Rest..
To display a pro-active and leading role in terms of service, culture, development, systems, procedures, and skills development
To ensure that the Restaurant is managed efficiently according to the established concept statements.
All operating standards are adhered to in order to achieve the level of service established in the Departmental Operations Manual.
To assign responsibilities to subordinates and to check their performance periodically.
To assist in the operation and be visible during entire meal period.
To establish and strictly adhere to the par stocks for all operating equipment and supplies, to ensure that the outlet is adequately equipped.
To liaise with the Kitchen and Beverage department on daily operation and quality.
To handle all guests requests and enquiries on food, beverage and service.
To establish a rapport with guests maintaining good customer relationship and assisting to update guest history.
Menyediakan makanan sesuai dengan menu yang dibuat oleh Catering Supervisor dan telah disetujui Client.Membuat permintaan barang yang akan dimasak kep..
Menyediakan makanan sesuai dengan menu yang dibuat oleh Catering Supervisor dan telah disetujui Client.
Membuat permintaan barang yang akan dimasak kepada storeman atas persetujuan Supervisor.
Memeriksa dan mengatur masakan dan kelengkapannya.
Bersama-sama Cook lainnya dan Baker, menyediakan pesanan makanan untuk pesta dan acara khusus lainnya.
Bisa mengatur waktu sehingga masakan/bungkusan selesai tepat pada waktunya.
Mengatur pemakaian bahan-bahan dan peralatan penunjang agar tidak terjadi pemborosan.
Membantu tugas-tugas supervisor membuat variasi menu dan mendidik bawahannya kearah kebaikan.
Bertanggungjawab kepada Supervisor in charge.
Mengimplementasikan sistem keamanan pangan dan mutu (mengisi form-form terkait tugasnya).